DJ Diederik Draait Door!!!

Leuk feestje bouwen?neem contact op!

Tijdens het opruimen van de zolder in de zomer van 2018, kwam Diederik zijn oude vinylplaten en bijbehorende apparatuur weer tegen. Na een avondje draaien bij Bierbrouwerij/café Sint Crispijn in Waalwijk begon het weer te kriebelen en sindsdien draait hij weer regelmatig als DJ. Als ‘herintreder’ wel te verstaan, in de jaren 80/90 draaide hij veel bij de KWJ; destijds een jongerencentrum in Kaatsheuvel. Als 18 jarige groeide hij daar op met vooral alternatieve muziek als rock, new wave, punk en ska, afgewisseld met een disco of reggae deuntje.

DJ Diederik draait dus uitsluitend vinylplaten en dan met name singles en maxisingles uit de jaren 70, 80 en 90, de muziek uit zijn eigen jeugd. Muziek die toen goed was en (over het algemeen) nog steeds goed is.

Verwacht dus geen foute disco/carnavalparty, daar zijn andere DJ’s veel beter in. Zijn sets kunnen het best worden omschreven als “divers”: bekende stampers vs. minder voor de hand liggend werk, 70’s rock vs. 90’s dance, radio versie vs. remix, alles kan voorbij komen. Van U2 tot Dolly Parton, van AC/DC tot Fatboy Slim, van The Cure tot Drukwerk. Hij brengt ongeveer 2500 plaatjes mee, dus keus genoeg. Heb je een speciaal verzoekje, vraag het hem gewoon! 

Kijk onderaan deze pagina voor een aantal mogelijkheden. Wil je een mix van dit alles, dan kan dat
natuurlijk ook!

Zin om terug te gaan in de tijd en een feestje te bouwen op goeie muziek van toen, neem dan contact op.

 

Diederik Verhoeven

info@dverhoeven.nl

06-24111179

Dit zijn de stijlen die ik draai

Back to the 80’s

DJ Diederik is opgegroeid in de jaren ’80 dus het zal niemand verbazen dat zijn platencollectie voor een groot deel bestaat uit muziek uit die jaren. Wil je een feestje bouwen, dan brengt hij de platen mee van ABBA, Doe Maar, KC & The Sunshine Band, Boney M, André Hazes, Tracy Ullman en noem ze maar op. Dansen maar!

Alternative

DJ Diederik heeft het vak geleerd in een jongerencentrum waar veel alternatieve muziek werd gedraaid. Wil je de meer verantwoorde nummers horen uit de jaren 70/80, dan zorgt hij ervoor dat de platen van Joy Division, Depeche Mode, Anne Clark, The Clash, Talking Heads en Bowie in de koffers zitten!

Soul Kitchen

Organiseer je een expositie of foodtruckfestival, of heb je gewoon lekkere muziek nodig op je zonnige terras, kies dan voor een groovy soulmiddag. DJ Diederik is een groot liefhebber van de muziek van Otis Redding, Aretha Franklin, Ray Charles en James Brown. Die platen zullen er dan dus zeker bij zitten!

Rock Night

DJ Diederik houdt eveneens heel erg van gitaren! Heb je zin om een stevig avondje te headbangen, dan zorgt hij ervoor dat de platen van Deep Purple, Iron Maiden, Metallica en Guns ’n Roses worden afgestoft. En natuurlijk die van SLLLLLAAAAAAAYYYYYYEEEEEERRRRRR!

In- en verkoop van vinylplaten

Om niet alle avonden op elkaar te laten lijken, moet de platencollectie regelmatig worden aangevuld. DJ Diederik is dus altijd op zoek naar vinyl. Dus heb je nog ergens een doosje elpees, maxisingles en/of 7 inch singels staan en gun je je oude plaatjes een tweede leven, laat het me dan weten.