OVER DIEDERIK

scheiding1

Na mijn diensttijd (1990) zette ik mijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer in de detailhandel. Na vijf jaar stapte ik over naar Interpolis waar ik als verzekeringstechnisch adviseur vaardigheden als klantvriendelijkheid en communicatie verder ontwikkelde. Ook leerde ik in teamverband samen te werken. In mijn tijd als softwaretester/projectleider heb ik mijn leiderschap verder ontwikkeld; door een losse manier van sturen, passend bij de groep en een ruime ervaring in de werkzaamheden kreeg ik vertrouwen. Dit resulteerde in een geoliede samenwerking. Hoofdtaak van het team was het ontdekken en definiëren van fouten en problemen. Mijn kwaliteiten lagen eerder in het meedenken over passende oplossingen en het doen van verbetervoorstellen omtrent gebruikersvriendelijkheid, teneinde problemen in de eindfase te voorkomen. In mijn periode als gerechtssecretaris bij de Hoge Raad werden communicatie, snel en flexibel handelen en problemen oplossen nog belangrijker. Na vijf jaar in deze functie wilde ik meer omgaan met de mensen achter de papieren dossiers en startte daarom, naast mijn werk bij de Hoge Raad, in januari 2011 met Verhoeven Juridisch Advies. Teneinde mijn klanten nog optimaler van dienst te kunnen zijn, ben ik in 2012 intensief gaan samenwerken met een ervaren advocaat. Om de vaardigheden van een advocaat ook zelf onder de knie te krijgen, kwamen wij samen een advocatenstage overeen, wat uiteindelijk in 2013 resulteerde in een samenwerking met in totaal vier advocaten in de vorm van de maatschap BIZ Advocaten. Na verloop van tijd wilde ik mijn onderneming meer onderscheiden en anders profileren. In 2016 besloot ik daarom uit de maatschap te treden en als zelfstandig advocaat verder te gaan.

Naast rechten heb ik nog een passie: muziek. Dit uit zich in het lezen van boeken, beheren van mijn Spotify bibliotheek, verzamelen van oude vinylplaten, optreden als amateur-DJ en het bezoeken van concerten en festivals.

Ik ben lid van de volgende verenigingen en instanties:
Nederlandse Orde van Advocaten
Jonge Balie Breda-Middelburg
Waalwijks Bedrijven Platform
Netwerk Waalwijk
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Handbalvereniging Desk
Verenigde Ondernemers Sprang-Capelle

 Ik ben getrouwd met Lynsey, mijn grote steun en toeverlaat. Naast vinyl platen draaien en concerten en festivals bezoeken, houd ik me in mijn vrije tijd graag bezig met reizen, fitness, kickboksen, mountainbiken en onze Duitse dog Ziggy.

ziggy klein